onsdag 25. februar 2009

Antigua







Vi er nå på Antigua, har vært her i litt over en uke.

Her har vi møtt enda flere norske båter, og det er koselig.



Vi lå i en ankringsvik like ved English Harbour. Her ble vi ungdommene kjent med en jente som var på ferie, og vi traff igjen noen ungdommer fra Arken. Vi for å grillet på stranda og hadde mye morsomt sammen de få dagene de var her.

Her fikk vi også oppleve stilbandmusikk , og det var kjempe morsomt. Tenk å kunne få til så fin musikk med bare blikkfat og trommer!Det ble masse dansing der også, både store og små. Stedet der stilbandmusikken var lå på en høyde, så vi gikk opp dit, normenn, svensker og canadere. Denne turen tok en halv time, og vi gikk ned igjen i mørket med lykter på hodet. Det var en morsomt kveld.

Vi var å så på verdens største privateide seilbåt. Den var fryktelig stor, og så ut som noe som var dratt ut fra filmen star wars. Stygg var den, rett og slett. Den hadde tre master og de kunne snus på i alle rettninger. Jeg er sikker på at den hadde flere titalls lugarer, salonger, bysser og bad. Gigantisk er det eneste ordet jeg har for den.

Nå ligger vi for øyeblikket i en liten vik like ved hovedstaden. Her er det fantastisk fint og en lang hvit strand.

Dagene går med på å bade og bare ha det morsomt nesten hele tiden. Snart tenker vi å seile til Barbuda. Der skal det være veldig fint har vi hørt, med masse fine snorkle muligheter. Her på Antigua er ikke vannet så klart, mye sand og sånt som virvles opp, så det har ikke blitt så mye snorkling her.
Vi har i mange år hatt lyst til å gjennomføre en langtur med seilbåt for å oppleve verden. og sommeren 2008 setter vi avgårde på en ett års lang seiltur. Vi skal i denne bloggen skrive litt om livet ombord på en seilbåt og om det vi opplever underveis.