torsdag 5. februar 2009

Dominica. Port Mouth.





Vi kom til Port Mouth den 01.02.09. Her er det kjempe fint og vi storkoser oss. Vi har møtt igjen Lauri og Anina, som vi også har vært på biltur med. Bilturen førte oss inn i jungelen og rundt om på øya. Vi har til og med fått badet i midt inni jungelen i ”Emeral pool” Mer om det kommer senere. Vi har blitt kjent med et hyggeligt par fra Cannada som har seilt i 9 år, men som nå skal hjem.

I dag dro vi bort til noen Norske som er ombord i båten Amor Fati. De har har tre unger, og en av de er en jente på Frida sin alder. Det er koseligt å endelig treffe noen norske på vår alder, for det har vi ikke sett mye til. Senere i dag var vi ungene på filmkveld hos Amor Fati. da var vi en 9 stykker. Traff da de to guttene på båten EmBlem, der er det en gutt på Frida sin alder. Det er finå kunne prate norsk igjen med andre ungdommer, for det har det ikke blitt så alt for mye av, går mest i engelsk.

Vi har vært på tur i miniamazonas her også, og der så vi en Boaconstriktor, som er en kvelerslange. Som sagt så kommer det mer om dette litt senere.
Vi har i mange år hatt lyst til å gjennomføre en langtur med seilbåt for å oppleve verden. og sommeren 2008 setter vi avgårde på en ett års lang seiltur. Vi skal i denne bloggen skrive litt om livet ombord på en seilbåt og om det vi opplever underveis.