tirsdag 9. juni 2009

Terceira.







Vi prøver å starte over til Spania i morgen. Har funnet ut at dette blir det beste siden Sivert må hjem til landskappleiken. Det tar maks 7 dager over.

Her på Terceira har vi fått oppleve okseløp i gatene. Det var et nokså fredsomt løp, og oksen var også i tau så den ikke kunne løpe alt for langt avgårde. Vi holdt oss unna en stund, og etterhvert ble noen av oss litt med og sto å ventet til oksen kom løpende. Sivert og pappa fikk seg en bra plass, nemlig oppå kassene som oksen ble sluppet ut av. Vi fikk noen flotte vidiosnutter derifra. Frida befant seg på en veranda hos noen lokale og fikk se løpet bra derifra.

Her på Terceira er det 400 okseløp i året! De begynner sesongen i mai og avslutter den i september. Det er mange okseløp per dag!

Sivert og Frida har også vært på en liten fjelltur her, i fantastiske omgivelser. Naturen her er helt fantastisk. Flotte fjell og masse vegetasjon.

I kveld skal vi ut på resturant. Det blir den siste dagen med oss alle, for når vi kommer til Spania drar jo Sivert hjem med en gang. Utrolig hvor fort dette året har gått!
Vi har i mange år hatt lyst til å gjennomføre en langtur med seilbåt for å oppleve verden. og sommeren 2008 setter vi avgårde på en ett års lang seiltur. Vi skal i denne bloggen skrive litt om livet ombord på en seilbåt og om det vi opplever underveis.