onsdag 6. mai 2009

Virgin Islands




Vi var på Virgin Islands i en måned. Her stor koste vi oss hele tiden, og Sivert fikk tatt ferdig dykkerkurset sitt. Vi syntes tiden her gikk alt for fort, men sånn er det vel når man har det gøy. Den siste dagen vi var her lå vi på et sted som heter ”The Baths.” Her er det noen grotter som man kan gå igjennom, der steiner så store som hus ligger over alt. Det var som å komme inn i et lite eventyrland, utrolig fint der.

Vi traff også igjen noen av de norske båtene som vi har seilt med før, Yippi traff vi igjen i road town, og da hadde vi en koslig kveld med dem der vi fortalte om opplevelsene våres,vi har nemlit ikke sett de siden Las Palmas. EmBlem og Amor Fati traff vi også igjen, og det var koselig.

Haier har vi nå også matet her, fra hånda. De var ikke så store, men en hai er en hai. Haitypen heter sharksuckers og er en slags hai, den blir ikke så stor.

Vi Seilte tilbake til st-Martin lørdag den 18.04.09. Hele nattseilaset hadde vi nesten ikke vind, og ingen bølger, så det ble et rolig og fint seilas.
Vi har i mange år hatt lyst til å gjennomføre en langtur med seilbåt for å oppleve verden. og sommeren 2008 setter vi avgårde på en ett års lang seiltur. Vi skal i denne bloggen skrive litt om livet ombord på en seilbåt og om det vi opplever underveis.