tirsdag 7. oktober 2008

hei hei alle blogglesere. Jeg har lagt ut bilder nå. Fra england, Spania og Frankrike. Bilde systemet har vært litt i ustand, men nå funker det. Innlegg fra Spania kommer så fort jeg fåt rotet meg til å skrive det.:) Vi er for øyeblikket i Nazare i Portugal. Her har vi det kjempe fint. Og vi har blitt kjent med en Fransk Familie. Det er 3 unger der, og den eldste er på Frida sin alder. Det er kjempe koseligt. De skal samme rute som oss. I dag er det regn ute, litt deiligt for vi har ikke hatt regn på 1 måned nesten! Så i dag blir det filmkveld med de franske ungene.
Et lite sammendrag kan dere få fra Spania først.

Vi ble i La Coruna i 1 uke. Der hadde vi et kjempe vær, og det ble masse bading på stranda. Vi har seilt nedover spaniakysten og tatt det med ro hele tiden. Har ankret opp på kjempe fine steder, med hvite strender og helt krystallklart vann. Det er alltid et nytt paradis rundt hjørnet!
Baiona var den siste byen i Spania som vi var innom. Her var det en gigantisk borg, som det tok nesten en time å gå rundt muren på. Det er en fantastisk natur her langs spania kysten. Med masse flotte øyer, strender, fjell og fjorder. Man kunne godt ha brukt et helt år på å seile fra strand til strand. Vi er nnå i Portugal, og her blir vi en liten stund. Sivert og Frida skal hjem snart, og blir i Valdres i noen uker, før vi kommer til Kanariøyene, der mamma, pappa og jeg skal seile til når de er i Norge. Vi regner med å seile langs marokko kysten, men alt er ikke helt bestemt. så vi får se.
Vi har i mange år hatt lyst til å gjennomføre en langtur med seilbåt for å oppleve verden. og sommeren 2008 setter vi avgårde på en ett års lang seiltur. Vi skal i denne bloggen skrive litt om livet ombord på en seilbåt og om det vi opplever underveis.